reklama 11D

Čtvrteční a páteční den na CSI Kronenberg

Několik bezchybných výkonů a umístění v elitní patnácte má za sebou česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Ta opět závodí společně se svojí sestrou Charlottě na CSI v Kronenbergu. Více koní představily během čtvrtka a pátku 6. – 7. dubna…
08.04.2017 11:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Právě patnáctou pozici získala Emma Augier de Moussac během čtvrteční soutěže s Divou. Parkur 140 centimetrů vysoký se jim podařilo dokončit bezchybně, v silné konkurenci však dosažený čas na lepší umístění nestačil. Soutěž byla zároveň kvalifikací do Grand Prix při CSI2* a výsledky se počítaly do Longines žebříčku.

O den později si tato jezdkyně dojela pro 12. příčku, a to s koněm Cadell. Jednalo se o soutěž dvoufázového skákání při CSI2*. Na parkuru 135 centimetrů vysokém dokončila česká dvojice obě části bez shození. Velmi kvalitní výkon pak předvedla Emma Augier de Moussac opět s Divou. Nechyběly na startu nejvyšší páteční soutěže, což byl parkur 145 centimetrů vysoký. O účast v rozeskakování je bohužel připravil jeden trestný bod za čas. Takto skončily šestnácté.

Její sestra Charlotte se dobře představila v pátek. S koněm Jules Verne DB dokončila soutěž 130 centimetrů vysokou při CSI1* bezchybně a obsadila 17. pozici ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE