reklama 11B

Emma de Moussac zakončila nedělí CSI Kronenberg

ikonka

Během nedělního dne 21. ledna se česká jezdkyně Emma Augier de Moussac představila třikrát na startu závěrečného závodního dne při CSI2* v holandském Kronenbergu. Nechyběla ani na startu GP, bezchybně si však vedla v soutěži pro mladé koně…
21.01.2018 19:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pro koně ve věku 6 a 7 let byl připraven parkur 125/130 centimetrů vysoký, který se při CSIYH1* jel na čas. Česká jezdkyně se představila s koněm Hind a podařilo se jí dokončit bezchybně. Jejich čas nepatřil k elitním, nicméně to pro ni znamenalo pěkný výsledek na závěr těchto závodů. Dvojici se vedlo výrazně lépe než v sobotu.

Emma Augier de Moussac sedlala také koně Brighton Bay, a to ve finále Small Tour. Pro jednu chybu se bohužel s tímto valachem nekvalifikovala do rozeskakování. V nejtěžší soutěži celých závodů, Grand Prix při CSI2*, se pak postavila na start s klisnou J.C.S.Chacco Dia. Dvojice si nakonec připsala dvě chyby a opět se tak neprobojovala do rozhodujícího rozeskakování.

V soutěži se nakonec z vítězství radoval Michael Jung. S koněm Fischersolution zajel velice rychle trasu rozeskakování, k čemuž přidal také jízdu bez trestných bodů. Na jeho výkon nikdo ze soupeřů nestačil. Německý úspěšný jezdec všestrannosti tak navázal na sobotní vítězství.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }