reklama 11A

Třinácté místo pro Emmu de Moussac v Kronenbergu

ikonka

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac se v sobotu 20. ledna představila celkem třikrát v rámci závodního programu na mezinárodních závodech CSI2* v nizozemském Kronenbergu. Nejlepší výkon podala v nejtěžší soutěži dne, v níž sedlala klisnu Divu…
21.01.2018 09:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O závěr sobotního dne se postarala skoková zkouška, která se jela jako finále Medium Tour. Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac se na startu představila s klisnou Divou a po bezchybné jízdě se jim podařilo probojovat do rozeskakování.  V něm nastoupilo celkem 14 dvojic. České dvojici se již tento zkrácený parkur nevydařil dle představ a jezdkyně se rozhodla soutěž nakonec vzdát. I tak si nakonec dojela pro slušné třinácté místo konečného pořadí.

Na nejvyšší příčku dosáhla světová jednička ve všestrannosti, Němec Michael Jung s koněm Fischerchelsea. V cíli měl náskok více jak půl vteřiny na své nejbližší soupeře.

 V soutěži pro mladé koně startovala jezdkyně s koněm Hind, soutěž však nedokončila. Při dopoledním programu se ještě nastoupila do soutěže 135 centimetrů vysoké, a to s Brighton Bay. Do cíle se dostali s jednou skokovou chybou, což v početné konkurenci dvojic na umístění v elitní dvacítce nestačilo. V soutěži odstartovalo 70 dvojic.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }