reklama 11B

Emma de Moussac i Chudyba v GP v Knokke s chybou

ikonka

Na závěr mezinárodních skokových závodů CSI5*, respektive prvního závodního týdne, se v belgickém Knokke uskutečnila v neděli 1. července Grand Prix. Náročný parkur překonali Emma Augier de Moussac i Bronislav Chudyba s jednou chybou…
01.07.2018 14:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém a výsledky jezdců ukázaly, že se jednalo o náročnou trasu parkuru. Málo jezdců si totiž poradilo se všemi nástrahami parkuru bezchybně.

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac sedlala v této soutěži klisnu Divu. S časovým limitem neměla tato dvojice problémy, nicméně je o účast v rozeskakování připravila jedna skoková chyba.

Stejný osud potkal také slovenského zástupce Bronislava Chudybu. Tento jezdec sedlal klisnu Zapriu a taktéž si na konto připsal 4 trestné body.

Česká reprezentantka nechyběla ani v soutěži 145 centimetrů vysoké, která byla taktéž vypsaná při CSI5*. S klisnou J.C.S. Chacco Dia se těsně nevešla do elitní patnáctky, když skončila na šestnácté pozici. I v tomto případě zatížila své konto 4 trestnými body.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE