reklama 11B

Sestry De Moussac se představí při CSI5* v Knokke

ikonka

Do dějiště náročným mezinárodních závodů na úrovni pěti hvězd se do belgického Knokke vydávají také dvě české reprezentantky, a to Emma a Charlotte Augier de Moussac. Závodit tam budou ve dnech 27. června až 1. července…
25.06.2018 10:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci nejtěžších soutěží při CSI5* bude možné vidět na startu českou jezdkyni Emmu Augier de Moussac. Ta by se měla představit v sedle celkem tří svých svěřenců. Jedná se o valacha Brighton Bay a dvě klisny, kterými jsou Diva a J.C.S. Chacco Dia.

Závody vyvrcholí nedělní Grand Prix, která se pojede na parkuru 160 centimetrů vysokém. Nejnižšími parkury při CSI5* budou soutěže 140 centimetrů vysoké.

Tato česká zástupkyně má přihlášeného také jednoho koně do soutěží pro mladé koně při CSIYH1*. V rámci této kategorie bude sedlat klisnu Homey.

Její sestra Charlotte Augier de Moussac nastoupí do soutěží při CSI2* Super Cup. Na jezdce budou čekat soutěže od 130 centimetrů po 145 centimetrů. Právě 145 centimetrů vysoká bude závěrečná Grand Prix, které budou předcházet čtvrteční a páteční kvalifikace na parkurech 140 a 145 centimetrů vysokých.

Jedná se o první ze tří závodních týdnů, které na sebe plynně navazují. V Knokke se tak bude závodit až do poloviny července.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }