reklama 11B

Sobotní výkony Emmy de Moussac při CSI Knokke

ikonka

Sobotní den 30. června pokračovalo závodní dění při mezinárodním skokové mítinku CSI5* v belgickém Knokke. Do elitní desítky se tento den dostala jak česká jezdkyně Emma Augier de Moussac, tak i slovenský zástupce Bronislav Chudyba…
30.06.2018 19:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac podala nejlepší výkon během sobotního dne v sedle klisny J.C.S. Chacco Dia. V soutěži 145 centimetrů vysoké jedoucí se při CSI5* dokončila připravenou trasu parkuru bezchybně, a navíc ve velmi dobrém čase. Výkon nakonec stačil na šesté místo konečného pořadí.

Do elitní desítky se v této soutěži dostal také slovenský zástupce Bronislav Chudyba. S koněm Verso du Thot dokončil o šest vteřin pomaleji než česká jezdkyně a dojel si pro devátou pozici.

Emmě Augier de Moussac se v sobotu dařilo i v soutěži pro mladé koně. Při CSIYH1* závodili šestiletí na parkuru 130 centimetrů vysokém. Česká reprezentantka sedlala klisnu Homey a díky bezchybnému základnímu kolu nastoupila i do rozeskakování. V něm jednou chybovala a skončila nakonec třináctá.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE