reklama 11B

Eliška Orctová zvítězila v humpoleckém finále ZP

V neděli 27. srpna se soutěžící v rámci finále všestrannostní i vozatajské Zlaté podkovy v Humpolci představili v parkuru. Mezi všestrannostními jezdci zvítězila Eliška Orctová v sedle Bonus 1 s konečným výsledkem 51.52 trestných bodů...
27.08.2017 18:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Jezdci.cz

Nedělní parkur při finále všestrannostní Zlaté podkovy nezamíchal pořadím elitní trojky. Vedení si tak udržela vítězná dvojice Eliška Orctová a Bonus 1, která dojela do cíle po třech částech s 51.52 body. Na stříbrnou příčku stačil výsledek Pavla Březiny. Jezdec startoval v soutěži spolu s Realitou a na konci mítinku počítal 53.36 trestných bodů. Třetí místo si odsud odvezla Markéta Máchová, která v sedle Aféry počítala 76.63.

Necelý jeden trestný bod rozhodl o vítězi finále vozatajské Zlaté podkovy v kategorii čtyřspřeží. První místo si nakonec po celou dobu soutěže udrželo spřežení Jiřího Nesvačila staršího, které dojela do cíle soutěže s celkovým počtem 170.90 trestných bodů. S druhou příčkou se musel spokojit Jaroslav Juráň mladší, který se svým čtyřspřeží počítal 171.76 trestných bodů. Elitní trojici doplnil Zdeněk Jirásek, který inkasoval 186.22.

Kompletní výsledkové listiny všestrannostní i vozatajské Zlaté podkovy naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE