reklama 11A

Orctová vede po krosu finále ZP v Humpolci

V sobotu 26. srpna se závodníci finále všestrannostní i vozatajské Zlaté podkovy v Humpolci představili v terénní zkoušce. Mezi všestrannostními jezdci se do vedení ZP probojovala Eliška Orctová, která po drezuře a krosu počítá 51.52 trestných bodů…
26.08.2017 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Fotografie: Jezdci.cz

Sobotní terénní zkouška zamíchala pořadím elitní trojice finále Zlaté podkovy ve všestrannosti. Do vedení se po povedeném krosu probojovala Eliška Orctová v sedle koně Bonus 1, která do nedělního parkuru nastoupí se zatížením 51.52 trestných bodů. Po drezuře vedoucí dvojice Jan Holec a Tasznik totiž kros nedokončila. O necelé dva body více počítá na druhé příčce Pavel Březina a Realita. Na průběžnou bronzovou příčku stačí výsledek Markéty Máchové spolu s Aférou, která na svém kontě má 60.63 trestných bodů.

V kategorii čtyřspřeží v rámci finále vozatajské Zlaté podkovy si drží vedení spřežení Jiřího Nesvačila staršího, které po drezuře a maratonu počítá 156.77 trestných bodů. Průběžnou druhou příčku obsadil Jaroslav Juráň mladší se 165.76 trestnými body. Elitní trojici doplnilo čtyřspřeží Zdeňka Jiráska, které do parkuru nastoupí se zatížením 156.77 trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamech závodů – viz odkazy níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE