reklama 11B

Finále Zlaté podkovy v Humpolci po drezuře

V pátek 25. srpna bylo v Humpolci zahájeno finále všestrannostní a vozatajské Zlaté podkovy drezurní zkouškou. Soutěž čtyřspřeží vede Jiří Nesvačil starší. Ve všestrannostní Zlaté podkově se postavil na zlatou příčku Jan Holec…
25.08.2017 21:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ilustrační foto: archiv jezdci.cz

Celkem čtyři kategorie závodí v rámci finále Zlaté podkovy spřežení. V konkurenci devíti čtyřspřeží se vedení této kategorie po drezuře ujal s 49.57 trestnými body Jiří Nesvačil starší. V párech závodí šestice startujících. Drezura se nejvíce vydařila Jaroslavovi Kohoutovi, který inkasoval 52.92 trestných bodů. Mezi desítkou jednospřeží zazářil v pátek Libor Kurka, který si dojel pro 48.75 trestných bodů. V poslední kategorii dvojspřeží pony se na průběžnou první příčku postavila Monika Pospíšilová, která pokračuje se zatížením 57.28 trestných bodů.

Všestrannostní Zlatou podkovu vede po zahajovací drezurní části Jan Holec, který v sedle Tasznika získal hodnocení 70.83% a odvezl si tak 43.75 trestných bodů. Na druhou příčku stačil výsledek Elišky Orctové. Jezdkyně se v drezurní úloze představila spolu s koněm Bonus 1, se kterým byla ohodnocena na 68.85 % a do sobotní terénní zkoušky nastoupí s 46.72 trestnými body. Elitní trojici doplňuje Markéta Máchová v sedle Aféry, která svou drezurní zkoušku absolvovala s hodnocením 68.65 % a 47.03 trestnými body.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE