reklama 11D

Dvacáté mezinárodní Policejní MČR v jezdectví

Jubilejní dvacátý ročník mezinárodního policejního mistrovství České republiky v jezdectví je minulostí. Nádherné počasí si v sobotu 27. května užili i návštěvníci závodů. Jezdci jim připravili nevšední zážitky! Přinášíme podrobnosti...
29.05.2017 13:16  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
 
Všechny přítomné nadchli kromě koní také policisté z oddělení služební kynologie s několika variantami zajištění nebezpečného pachatele. Zahanbit se v rámci doprovodného programu nedali ani policisté ze speciální pořádkové jednotky.
 
Skokovému derby vévodil Tomáš Novák v sedle Pandura z MP Ostrava, druhá byla jezdkyně z Londýna Clair Broderick s Romantikem, bronzový byl rovněž ostravský Daniel Orsag. 
 
Policejní parkur projela bravurně Vladimíra Blažková, ani ona ani její svěřenec Wanillis Dream neobdrželi jako jediní trestné body. Druhý skončil Sergey Shiskin z Moskvy, třetí byla opět sympatická Londýňanka Clair Broderick.
 
Celkové prvenství nakonec zůstane zásluhou domácí Vladimiry Blažkové v Brně, stříbrná medaile poputuje do Moskvy (Shiskin) a bronzová do Londýna. Vítězům gratulujeme a věříme, že si všichni odnesli z letošního ročníku jen pozitivní dojmy. 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE