reklama 11C

Jízdní policie podpořila Handicap centrum Srdce

Ve středu 14. září 2016 uspořádalo oddělení služební hipologie Policie ČR v Praze na Císařském ostrově ve spolupráci Handicap centrem Srdce Poděbrady první ročník charitativní akce na podporu osob s mentálním a zdravotním postižením...
14.09.2016 17:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Duchovními otci celého projektu jsou Mgr. Michal Šmídředitel Handicap centra Srdce Poděbrady, ppor. Vladimír Šperlředitel oddělení jízdní policie ČR Praha a ppor. Petr Doubekvelitel jízdní policie ČR Praha.
 
V úvodu akce byl pokřtěn kalendář na příští rok, který byl nafocen právě ve spolupráci s Handicap centrem Srdce Poděbrady a oddělením služební hipologie Policie ČR v Praze. Mediální tváří kalendáře je modelka a moderátorka Monika Leová. Výtěžek z prodeje kalendáře bude použit na vybudování rehabilitačního a sportovního centra v týdenním stacionáři Handicap centra Srdce. Informace o prodeji kalendáře i celém projektu získáte na adrese: www.hcsrdce.cz.
 
Po oficiální části byla pro návštěvníky akce připravena zhruba 45minutová jezdecká show, v níž účinkovali téměř výhradně policisté a jejich služební koně. Internetová televize EquiTV.cz vám nyní nabízí z průběhu celého programu nezkrácený video záznam.
 

 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE