reklama 11B

Druhé závody Spring Classic proběhly v Šamoríně

O pátečních úspěších českých jezdců na CSI3* v Šamoríně jsme vás informovali. Závody ale pokračovaly v sobotu 16. a v neděli 17. května mnoha dalšími soutěžemi. Přinášíme tedy stručný přehled výsledků.
18.05.2015 11:00  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Zuzana Zelinková a Caleri-II Foto archiv: Kateřina Návojová

Dařilo se především dámám. Zuzana Zelinková si velice dobře vedla v sobotním kole túry pro mladé šestileté koně, kde s Evitou R dojela jako čtvrtá. Také v druhém kole Ladies Tour se Češky nenechaly zahanbit. Nikola Bieliková s Clivem dokončila na druhém místě, v těsném závěsu za Zuzana Zelinková s Cartagenou W. A do třetice se blýskla Zuzana Zelinková krásným čtvrtým místem v sobotním Napoli Derby s Luka´s Ninjou.
 
Neděle patřila finálovým parkurům jednotlivých túr. Túru pro šestileté koně zakončili čistým rozeskakováním jak Zuzana Zelinková s Le Khalif D tak Zdeněk Žíla s Trend D´Elsendam Z. Zelinkové stačil její výkon na pátou příčku, Žíla skončil osmý. Vrcholem CSI3* bylo finále Gold Tour Grand Prix Šamorín, tam se nejlépe z Čechů umístila opět Zuzana Zelinková s Calerim II, s jednou chybou si dojela pro čtrnáctou příčku. Vítězství v nejtěžší soutěži si ze Slovenska odvážela finská dvojice Maiju Mallat a Vincente.
 
Více informací najdete na http://show-jumping.enduranceride.eu/
 
Kompletní výsledky najdete v záznamu závodů



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE