reklama 11D

Dvě disciplíny mezinárodně v Šamoríně

Ve dnech 8. – 10. května proběhly v dnes už vyhlášeném slovenském areálu v Šamoríně mezinárodních závody ve skákání CSI2*a také drezurní závody kategorie CDI2*. A české barvy se na mezinárodním poli rozhodně neztratily.
11.05.2015 17:02  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

www.enduranceride.eu

Radovat se tentokrát z opravdu vydařených výkonů mohou především české drezurní jezdkyně. Hned v páteční soutěži číslo 1 v předepsané úloze St.George nenašla přemožitele Hana Vašáryová s klisnou La Fleurette. Rozhodčí její výkon ohodnotili známkou 66,947 %. Ve stejný den byla na programu také úloha Intermediate A, kterou o více než procento před Němkou Alinou Röhrocht vyhrála Ema Jančářová s Diplomatem. V sobotu pak pokračovaly drezurní soutěže další těžkou úlohou – Intermediate I, kde excelovaly dvojice Tereza Hábová – James Bond (1.místo) a Hana Vašáryová – La Fleurette (2.místo), třetí nejlepší dvojice v pořadí zůstala za našimi reprezentantkami více než o 2 respektive 3 procenta.   A nakonec neděle přinesla další úspěšné starty. Ve volné úloze Intermediate I si první dvě místa rozdělily opět Tereza Hábová s Hanou Vašáryovou, pouze v prohozeném pořadí. Nejtěžší soutěž Grand Prix ovládla Ema Jančářová s Diplomatem, kdy s 65,667 % zvítězila před maďarskou jezdkyní Zsófií Sámoly s Winnie Bo.
 
Mezi skokany si velmi dobře vedl Zdeněk Žíla v túře pro sedmileté koně, ve které absolvoval všechna kola s hřebcem Dominkou B a připsal si postupně třetí, šesté a čtvrté místo. V Ladies Tour se neztratily Lucie Strnadlová a Nikola Bieliková. Nikola Bieliková a Clive si zapsali jedno třetí místo v soutěžích speciálně určených pro ženy. Nejtěžší soutěž celých závodů, nedělní Grand Prix došla s Carthinjem s jednou chybou a obsadila 13.místo. Lucie Strnadlová s Wiedarthe v jednom z kol Ladies Tour dokončila čtvrtá, stejně jako jednu soutěž nejvyšší túry Big Tour na překážkách do 140cm. Tam startovala s Carinou 6.
Závody pokračují 14. – 17. května mezinárodními parkury a poslední květnový víkend závody ve vytrvalosti CEI.
 
Více informací najdete zde www.enduranceride.eu



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE