reklama 11B

Páteční Šamorín přinesl Čechům úspěchy

Během pátečního dne v Šamoríně na CSI3*Spring Classic se 15. května podařilo českým jezdcům pětkrát proniknout do elitní pětky. Vedle toho si však odnesli mnoho dekorovaných pozic. V Gold Tour se nejlépe z Čechů předvedla Zuzana Zelinková…
15.05.2015 22:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zuzana Zelinková a Filicita. Foto archiv Kateřiny Návojové

Právě Zuzana Zelinková během pátečního dne předvedla mnoho vydařených výkonů. V Gold Tour na parkuru 145 centimetrů vysokém, kde se zároveň počítaly body do Longines žebříčku, s Filicitou nechybovala a dojela si pro pěkné osmé místo. Stejně tak bez shození dokončila i druhá česká startující Nikola Bieliková a Carthinjo, kteří si odnesli 19. pozici. Těmto jezdkyním se dařilo i v Ladies Tour (135 cm), kde jen málo chyběločeské hymně. Druhý nejlepší výkon totiž předvedla Zuzana Zelinková a Cartagena W. Ty na dekorování doprovodila na páté příčce Nikola Bieliková a Clive.

Zuzana Zelinková předvedla nejlepší český výkon i mezi sedmiletými koňmi, kdedvoufázovém skákání 130/135 centimetrů získalaklisnou Dunia La šestou příčku. Stejné místo obdržel i Jiří Hruška a Acoradia MX I2Msoutěži Silver Tour (140 cm) jedoucí se na čas.

rámci Amateur Tour se ve dvoufázovém skákání 115/120 centimetrů dařilo Daniele HrůzkovéCatany, kteří si dojeli pro druhé místo.

 

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE