reklama 11C

Drezurní jezdci bojují na CDI v Zakrzowě

Početná ekipa českých drezurních jezdců se vydala ve dnech 6. – 8. listopadu na mezinárodní závody CDI3* do polského Zakrzowa. Zástupce máme kategorii pony a junioři, i mezi seniory. Daří se Adéla Neumannové, Sofii Brodové i Barboře Dvorníkové…
07.11.2015 22:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv jezdkyně Barbory Dvorníkové 

Během pátečního dne dosáhla na nejvyšší české ohodnocení Adéla Neumannová a Babylon van Lange Weeren. S výsledkem pěkných 66,886 % si česká dvojice dojela pro dělené 6-7. místo. V úloze St. Georges odstartovala i Barbora Dvorníková, která s Why Not získala 65,236 % a třinácté místo. Pro nejlepší umístění si první závodní den dojela Sofie Brodová a Lissadro. Mezi mladými jezdci získala tato dvojice čtvrtou příčku a 65,219 %.

Mezi juniory se probojovala na deváté místo Tereza Čechurová a Elfen Prinzvýsledkem 63,288 %. Mezi pony jezdci startovala Sára Vingrálková a za svoji jízduEmilem R obdržela 59,060 %. Naopaknejtěžší úloze FEI Grand Prix se představil Fabrizio Sigismondi a Trevis. Za jízdu byli ohodnoceni 61,900 %.

Barbora Dvorníková se ještě lépe představila s Why Not v sobotní soutěži Intermediate I, kde získala pěkných 66,009 % a obsadila sedmé místo. Jednalo se o nejlepší ohodnocení české dvojice během druhého závodního dne. Jen o příčku níže všaktéto soutěži skončila Adéla Neumannová a Babylon van Lange Weeren. I tato dvojice předvedla kvalitní úlohu za 65,833 %. V soutěži nastoupilo 18 startujících.

Mezi pony jezdci si Sára Vingrálková oproti pátku polepšila a dosáhla na hodnocení nad 60 %. Pro lepší hodnocení si i mezi juniory dojela Tereza Čechurová. Výsledek 65,132 % znamenal pro nikoněm Elfen Prinz osmou pozici. Sofie Brodová si i v sobotu zajistila čtvrté místo, za úlohuLissandrem obdržela 65,044 %.

Neděle bude ve znamení volných jízd. Zástupce budeme mít ve všech úlohách. Startovní listiny na neděli společněvýsledkypředešlých dnů naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE