reklama 11B

Ema Jančářová zvítězila při CDI Zakrzow

Vítězství a další dvě výborná umístění si z mezinárodních závodů CDI v polském Zakrzowě odvezla ve dnech 7. – 9. listopadu Ema Jančářová v sedle Diplomata. Úspěchy si však na konto připsal i Fabrizio Sigismondi, Sofie Brodová a Hana Vášaryová...
10.11.2014 21:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ema Jančářová skončila s Diplomatem první, třetí a druhá. Foto archiv jezdkyně, zdroj: dressage24.pl
 
Drezurní výjezd české reprezentace začal pátečním vítězstvím Emy Jančářové s Diplomatem, o němž jsme vás již informovali. Po obdobně vydařené sobotě jezdkyně zakončila nejen závody, ale celou sezonu roku 2014 i vydařenou drezurní úlohou v neděli. „Jelo se výborně a zcela bez stresu, protože už jsme měli dva dobré výsledky za sebou. V třetí jsme proto ani nedoufali,“ popsala Ema Jančářová. Ta nakonec v neděli obdržela ve volné jízdě FEI IM1 69,542 % a zařadila se na druhou příčku. „Po ne zcela vydařeném mistrovství České republiky jsem ráda, že se nám vydařil závěr sezony,“ doplnila. Nebyla však jediná, komu se z české výpravy dařilo. Češi si do Polska přivezli výbornou formu.
 
Téže úlohy se účastnil i Fabrizio Sigismondi a Apropos, kteří si ziskem 69,375 % dojeli pro třetí místo. Na pátém dekorovaném místě skončila Sofie Brodová a Lissandro s výsledkem 67,500 %. Pro ně to byl první start v úloze pro seniroy, do té doby jezdili soutěže pro juniory a mladé jezdce. Čtvrtá Češka na startu Hana Vášaryová a La Fleurette dokončily úlohu za 66,083 % na osmém místě. 
 
Jako jediný z české reprezentace se závěrečné soutěže FEI Grand Prix Freestyle účastnil Fabrizio Sigismondi a Trevis. Za úlohu byli ohodnoceni 62,675 % a odnesli si dvanáctou pozici výsledkové listiny. 
 
Kompletní výsledky naleznete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE