reklama 11D

Drezurní Šampionát ve Zduchovicích a v Němčicích

Rok se s rokem sešel a drezurní komise zve jezdce na II. ročník Drezurního Šampionátu. Zatímco pony, děti a junioři si zopakují své úlohy stejně jako vloni ve Zduchovicích, seniory přivítá letos ve své premiéře areál Vigvam Němčice u Kolína...
28.04.2015 09:14  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Resortu Vigvam
 
Oba šampionáty budou letos obohaceny o soutěže paradrezury a o soutěže MCI – kvalifikační soutěže pro koně španělských plemen. Ve Zduchovicích se rovněž pojede kvalifikace KMK, pro jejíž hodnocení využijeme přítomnosti zahraničního rozhodčího.
 
Pro všechny jezdce do 18 let jsou na obou místech připraveny v pátek soutěže „Děti a junioři jezdí na styl“soutěže, při kterých budou úlohy natáčeny na kameru a kromě klasického hodnocení, budou navíc jezdci hodnoceni dalším rozhodčím a trenérem, kteří jim dle videozáznamu posoudí jejich jezdecký styl a poradí jak výkon zlepšit.
 
Ve Zduchovicích bude v sobotu večer v hale uspořádaná soutěž Grand Prix Kür. V Němčicích pro změnu pořadatelé zvou v sobotu večer na diskotéku ve Vigvamu. 
 
Na oba šampionáty jsou i letos pozváni zahraniční rozhodčí, kteří v pátek povedou veřejný trénink jezdců šampionátu a paradrezury. V Němčicích to bude letos holandský rozhodčí Peter Bonhof a ve Zduchovicích také Holanďan Herman Smit, který rozhodoval loňské finále KMK. 
 
Pro všechny kategorie jsou opět letos připraveny sponzorské ceny, a to jak v podobě navýšení finančních výher – celkem o 60 000,- Kč, tak věcné ceny od firem Equiservis, Dromy, Farnam, Lanoo, Hawens a další.
 
Zdroj: DK ČJF



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE