reklama 11B

Vašáryové a Jančářové se dařilo na druhém kole DBT

Drezurní seriál Donau Bohemia Trophy spojuje Českou republiku, Slovensko, Rakousko a Maďarsko. A právě v maďarské Budapešti se jelo ve dnech 11. – 12. dubna druhé kolo, kde se dařilo českým jezdkyním Haně Vašáryové i Emě Jančářové…
21.04.2015 06:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Hana Vašáryová a Silky Moves. Foto archiv jezdkyně

Hana Vašáryová se úspěšně prezentovalasedle pětiletého svěřence Silky Moves. Společně předváděli velmi vydařené výkony již předešlou sezonu a proto je letošním cílem start na mistrovství světa pro mladé koně ve Verdenu. V Budapešti získala tato dvojicesoutěži pro pětileté koně hodnocení 8,2 bodůsobotu a 8,8 bodůneděli. V neděli obdrželi od rozhodčích třikrát známku 9, a to za klus, cval a celkový dojem. O půl bodů méně měli za krok a prostupnost. Díky pěkným hodnocením si česká dvojice dojela pro dvě první příčky.

Hana Vašáryová si dobře vedla i s koněm Santos Dumont, s nímž taktéž dosáhla na přední pozici. V těžších úlohách se představila se So Easy, kde se taktéž neztratili a bojovali o pozice nejvyšší.

 Druhou českou jezdkyní byla Ema Jančářová. Ta se velmi dobře představilaDiplomatem. Podařilo se jim zvítězit jakúloze IM 2, tak nedělní Grand Prix. Z obou úloh si odnesli 65-66 %.

Donau Bohemia Trophy je nynípolovině. Další zastávkou bude Česká republika, konkrétně ve dnech 16. – 17. května se bude závoditBrně na Panské líše. Půjde o třetí kolo ročníku 2015. Finále pak bude hostit slovenský areál Pezinok.

Na stránky pořadatelů závodůBudapešti se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE