reklama 11A

Drezurní GP v Amsterdamu v pátek pro Gala

Drezurní dění v rámci mezinárodních závodů v nizozemském Amsterdamu pokračovalo v pátek 29. ledna, kdy se při CDI-W uskutečnila soutěž Grand Prix v rámci Světového poháru. V ní se nejlépe představil domácí Edward Gal a Glock´ s Voice…
29.01.2016 21:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

této drezurní úloze rozhodovaly na předních místech minimální rozdíly a mnoho jezdců podalo vyrovnané výkony. Nejlepší hodnocení nakonec získal domácí jezdec Edward Gal, který si připsal vítězství již během čtvrtečního dne. Tentokrát nenašel přemožitelekoněm Glock´s Voice, a to díky zisku 77,620 %. I druhá příčka připadla domácí dvojici, a to Diederik van Slifhout a Arlando N.O.P. Jejich dosažený výsledek byl 77,460 %. Elitní holandské trio uzavřel Hans Peter Minderhoudkoněm Glock´s Flirt, kteří získali 76,900 %.

na čtvrtou příčku dosáhl jezdecjiné než pořadatelské země, a to Jessica Von Bredow WerndlNěmecka. S koněm Unee Bb zajela drezurní úlohu za 76,620 %. Pátý nejlepší výkon podala loňská vítězka tohoto kola Světového poháru Charlotte Dujardin, tentokrát všakkoněm Uthopia (76,240 %).

Patnáctka nejlepších se kvalifikovala do sobotní Grand Prix Freestyle, soutěže, která by měla začítsobotu ve 12:30 hodin.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE