reklama 11C

Douchová po krosu nejlepší Českou při ME

ikonka

V rámci sobotního dne 14. července byl při mistrovství Evropy ve francouzském Fontainebleau připraven pro účastníky všestrannosti náročný kros. Ten poměrně zamíchal pořadím. Výborný výkon v terénní jízdě posunul kupředu Šárku Douchovou…
14.07.2018 20:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní kros v kategorii mladých jezdců zamíchal pořadím mezi jednotlivci i týmy. Z elitní desítky mezi jednotlivci se vpředu udrželi pouze čtyři jezdci. V této soutěži na úrovni CCI2* nastoupily na start i čtyři české reprezentantky.

Nejlepší český výkon se podařil Šárce Douchové, která s klisnou Arizona zvládla všechny nástrahy trasy velice dobře a odnesla si pouze 6,40 trestného bodu za překročený čas. Česká reprezentantka se tak posunula na průběžné 29. místo a polepšila si tak o více jak 20 pozic. Na kontě má po dvou částech soutěže všestrannosti celkem 44,70 trestných bodů.

Další dvě české zástupkyně si pak připsaly na konto nejen trestné body za překročený čas, ale také za jedno zastavení. Šárka Votavová s hřebcem Teddy Ready má po sobotě na kontě 73,60 trestných bodů a je na 43. pozici. O tři příčky níže jsou pak Barbora Kamírová a Vanessa Mae.

Celkem 12 jezdců soutěž nedokončilo, mezi nimi bohužel i Eliška Orctová s Bonusem.

Česká republika je v týmech stále na devátém místě, do čela se však nově dostala Francie. Naopak Velká Británie klesla až na průběžné čtvrté místo. Mezi jednotlivci se z páté pozice na první dostala francouzská dvojice Victor Levecque a Phunambule des Auges.

 

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Lenka Sekaninová (na snímku Šárka Votavová)




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }