reklama 11C

Došlo k opravě výsledků finále KMK v drezuře 2016

Na základě informací na www.schct.cz došlo k opravě výsledků z finále seriálu soutěží Kritérium mladých koní. V drezuře v kategorii čtyřletých a šestiletých byly při dekorování finále ve Zduchovicích vyhlášeny výsledky otevřených soutěží.
16.09.2016 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Šampionem KMK šestiletých je Heidekrug, který jako jediný prošel kvalifikací. Ostatní účastníci startovali v otevřené soutěži. Foto: Jan Matuška
 
Finále KMK ve skákání a drezuře se konalo během prvního víkendu v září ve Zduchovicích. V drezuře došlo při dekorování omylem k vyhlášení šampionů ročníků na základě výsledků z otevřené soutěže.
 
Po úpravě výsledků tak, aby šampionem byl vždy nejlepší kůň z těch, kteří se po řádné kvalifikaci dostali do finále KMK je přehled šampionů následující: Šampion KMK čtyřletýchklisna SCHNEEWEISSCHEN, Šampion KMK pětiletýchklisna WILD CAT, Šampion KMK šestiletýchhřebec HEIDEKRUG.
 
Na webu www.schct.cz se uvádí doslova: „Vážení chovatelé, velice se omlouváme za chybně vyhlášené výsledky z finále KMK drezura 2016 ve Zduchovicích. Vyhlášeny byly omylem výsledky otevřené drezurní soutěže pořádané v rámci soutěží finále KMK. Oficiální výsledky jsou uveřejněny ZDE a šampionům z drezurního KMK se hluboce omlouváme a gratulujeme k úspěchu v soutěžích mladých koní.“



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE