reklama 11A

Dortmundské finále Světového poháru po prvním kole

Během dortmundských závodů je jedním z hlavních bodů programu finále Světového poháru ve voltiži. Tato dvoukolovou zkouška měla první kolo na programu během pátku 3. března. Do čela se vyšvihla mezi ženami Anna Cavallaro, mezi muži Jannis Drewell….
04.03.2017 00:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Italská reprezentantka Anna Cavallaro ukázala dobrou formu v Dortmundu již ve čtvrteční zahajovací soutěži. V pátek opět nenašla přemožitele a v prvním kole si zapsala na konto 8,662 bodů. To jí přineslo výhodu více jak dvou desetin bodu na Němku Kristinu Boe. Nad 8 bodů se dostala také průběžně třetí Silvia Stopazzini (8,083 bodů).

Čtvrteční úvodní soutěž přinesla v mužské kategorii velmi malé bodové rozdíly. O něco větší rozestupy pak měli muži v pátečním prvním kole. Nejlepší hodnocení získal Jannis Drewell. Tři známky ze čtyř přitom přesáhly devítibodovou hranici. V průměru to nakonec znamenalo 8,642 bodů. Druhý je zatím Lukas Heppler (8,375 bodů) před třetím Jannikem Heilandem (8,293 bodů).

V Pas de Deux nenechali nikoho na pochybách o svých kvalitách dva Italové, Silvia Stopazzini a Lorenzo Lupacchini. Dobrý výkon v podobě 8,594 bodů stačil v prvním kole na příčku nejvyšší.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE