reklama 11A

Do prodeje jdou další vstupenky na Prague PlayOffs

ikonka

Do prodeje jdou další vstupenky na prosincovou galashow světového parkuru v pražské O2 areně – Global Champions Prague PlayOffs 2018. Organizátoři uvolnili do prodeje vstupenky jak v prvním, tak ve čtvrtém patře O2 areny. Přinášíme podrobnosti!…
03.05.2018 17:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

„Zájem fanoušků o Prague PlayOffs je opravdu veliký a vstupenky na tuto galashow světového parkuru se velmi rychle prodávají. Pravděpodobnost účasti našeho týmu Prague Lions v prosincových PlayOffs je nyní velmi vysoká, protože je aktuálně na třetím místě v průběžném hodnocení Global Champions League” řekl Jan Andrlík, předseda organizačního výboru.

Některé sektory O2 areny se velmi rychle vyprodaly a zájem o vstupenky je stále obrovský. Pořadatel Czech Equestrian Team se proto rozhodl navýšit počet prodávaných vstupenek a do prodeje tak byly uvolněny další denní vstupenky do prvního i čtvrtého patra.” dodal Andrlík.

Aktuálně byly do prodeje uvolněny vstupenky do sektorů 116 a 119 v 1. patře O2 areny a vstupenky do čtyř sektorů ve 4. patře (405, 410, 418, 423).

Ceny denních vstupenek na Prague PlayOffs v 1. kategorii, tzn. do 1. patra O2 areny, se pohybují od 1290 Kč do 1990 Kč. Denní vstupenky do 4. patra lze zakoupit od 490 Kč do 990 Kč. 
 
Prague PlayOffs 2018 je zcela nový formát závodů zařazených do prestižní světové série Global Champions. V pražské O2 areně proběhne za účasti elitních jezdců a koní od 13. do 16. prosince a každý ze soutěžních dnů nabídne jeden ze sportovních vrcholů tohoto klání o rekordní celkovou dotaci bezmála 12 milionů eur. Český tým Prague Lions si v letošním ročníku Global Champions vede mimořádně dobře – průběžně je po třech zá-vodech na třetí pozici, přičemž na kontě už má i triumf na Miami Beach.

V prodeji jsou denní vstupenky, ale pro ty, kteří si chtějí užít jedinečnou galashow světového pakuru od začátku do konce, jsou připraveny zvýhodněné balíčky vstupenek na všech pět programových bloků v hodnotě od 2090 Kč do 6990 Kč. „Kupující v tomto případě obdrží balíček pěti samostatných vstupenek. Ty jsou pře-nosné, tudíž kupující si může užít celý čtyřdenní program sám, nebo se může o vstupenky podělit v rámci rodi-ny či přátel,” upřesnil Andrlík. 

Parkurová galashow v pražské O2 areně nabídne každý den něco, co zajisté stojí za zhlédnutí. „Čeští fanoušci si určitě nebudou chtít nechat ujít čtvrteční program, neboť právě tento den budou mít při čtvrtfinále Super Cupu, čili úvodu playoff týmové soutěže Global Champions League, největší pravděpodobnost vidět v akci domácí tým Prague Lions,“ konstatuje Jan Andrlík. 

Sobota je jediným dnem, jenž je rozdělen do dvou samostatných bloků. Dopoledne bude atraktivní především pro rodiny s dětmi a ty, co chtějí fandit více českým jezdcům v rámci nižší kategorie soutěží. „Dopolední soutěže totiž uzavře pestrý show program. Děti s výškou do 140 centimetrů mají navíc na tuto část 50% slevu ze vstupného,“ upozornil Andrlík. V odpoledním bloku pak bude největším magnetem Super Grand Prix jednotliv-ců, do níž se kvalifikuje 16 nejlepších jezdců z předešlých závodů světové série Longines Global Champions Tour. 

Neděle již bude především ve znamení velkého finále týmového Super Cupu, vrcholné soutěže celého prodlou-ženého parkurového víkendu v Praze. V ní se utkají nejlepší týmy nejprestižnějšího seriálu, složené z nejlepších jezdců na světe.

Prodej vstupenek na Global Champions Prague PlayOffs probíhá prostřednictvím sítě Ticketportal (www.ticketportal.cz). Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal pořadatel neručí.

Veškeré podrobnosti o programu najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE