reklama 11C

Češi nastupují v Dublinu do zahajovacích soutěží

Dublinský parkurový mítink patří k nestarším závodům v Evropě. V letošním roce zažívá svůj 143. ročník. Soutěže odstartují 20. července, a jak všichni fanoušci českého týmu vědí, v Irsku se představí i naši jezdci, včetně Poháru národů.
20.07.2016 09:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ondřej Zvára nastoupí s Carmen Arcus v úvodním dni do dvoukolové soutěže Ireland Classic. Foto: archiv Jezdci.cz

Pětidenní show začíná 20. července a vrcholit bude v neděli 24. července. Program přinese celkem čtrnáct mezinárodních soutěží, včetně Furusiyya Nations Cup neboli Poháru národů, který je na programu v pátek, a do kterého nastoupí také český národní tým.

Obhajovat prvenství v soutěži družstev budou právě domácí Irové, kteří v loňském roce zvítězili opravdu přesvědčivě. Vedoucí ekipy bude vybírat čtveřici ze sestavy Cian O´Connor, Bertram Allen, Denis Lynch, Darragh Kenny a Greg Broderick, který je jediným zástupcem této země pro olympijské hry v Riu.

Kvůli OH se tradiční srpnový termín závodů měnil na předposlední červencový víkend, během kterého uvidí návštěvníci i řadu festivalových vystoupení.

Čeští jezdci se dostanou ke slovu hned v úvodním dni. Do dopolední zahajovací soutěže na čas s překážkami do 145 cm nastoupí Ondřej Zvára s Cento Lanem a Quimerem a Aleš Opatrný s Acovarem.

Odpolední dvoukolovou soutěž Ireland Classic otevře Emma de Moussac s Kanonjou, následovat bude Ondřej Zvára s Carmen Arcus, Kamil Papoušek s Centisimem a Aleš Opatrný s Dimarem.

Středeční program uzavře parkur pro mladé koně, kde se představí Emma de Moussac s Divou a Kamil Papoušek s Flyingem.


Výsledky s CSIO Dublin najdete ZDE

 




Štítky: CSIODublinskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE