reklama 11C

Devadesátka EquiTV z Českého derby 2018 v Chuchli

ikonka

Vítězství v 98. CPI Property Group Českém derby překvapivě vybojovala hnědka Blessed Kiss s žokejem Wladimirem Panovem v čase 2 minuty, 33 sekund a 52 setin. Podívejte se na zpravodajskou video reportáž EquiTV.cz…
26.06.2018 17:22  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEO NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

Blessed Kiss se tak stala po třinácti letech první vítěznou klisnou v nejprestižnějším klasickém dostihu sezony. Zároveň je po dlouhých jednadvaceti letech prvním vítězným koněm trénovaným přímo na chuchelském závodišti, kde ji připravuje původem ruský kouč Igor Endaltsev. 
 
Blessed Kiss vybojovala svůj druhý životní triumf pro svého majitele, kazašského podnikatele Yerbola Baizharkinova v sázkovém kurzu 30:1 a na konto získala rovný jeden milion korun. V jejím sedle dosáhl premiérové výhry v derby i na českém území žokej Wladimir Panov, ruský jezdec, jenž už druhou dekádu patří do širší špičky v Německu. 
 
A právě německý host Poldi's Liebling byl největším soupeřem Blessed Kiss a podlehl až po velkém duelu rozdílem krku. Třetí honorář získal silným finišem z hloubi pole úspěšnější z tandemu zástupců stáje Lokotrans Mon Cheri.
 
Českým derby byla ukončena první polovina dostihové sezony v pražské Velké Chuchli. Zahájení druhé poloviny metropolitní sezony obstará 2. září nejdelší klasická zkouška St. Leger na 2800 metrů.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE