reklama 11B

98. České derby 2018 v Chuchli ŽIVĚ na EquiTV

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz pro vás připravila ve spolupráci s Jockey Clubem ČR na sezonu 2018 sérii on-line přenosů z dostihových mítinků ve Velké Chuchli. V neděli 24. června uvidíte vrchol sezony - 98. ročník Českého derby…
23.06.2018 20:52  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

ONLINE PŘENOS SLEDUJTE TADY

Neděle 24. června se blíží a s ní i absolutní vrchol dostihové sezony - 98. České derby. Přijďte se na vlastní oči podívat, který kůň se nesmazatelně zapíše do historie a která stáj dosáhne v dostihovém světě na tu vůbec nejvyšší možnou metu. 

První dostih se ve Velké Chuchli poběží ve 14 hodin, areál včetně restaurace, stánků s občerstvením a dětských atrakcí bude otevřený už od 12 hodin. Čím je derby tak výjimečné? Spolu s klasickými testy tříletých hřebců a klisen – Velkou jarní cenou a St. Leger – tvoří takzvanou klasickou Trojkorunu. 

V těchto dostizích startují koně jen jedinkrát za život, a to ve věku tří let. Už samotná účast koně v derby je pro majitele a trenéry koní sen. Prvenství pak vítězného koně katapultuje vysoko v jeho dostihové kariéře. Samo České derby, jehož celkový součet cen činí 2,5 milionu korun, je již řadu let nejbohatším klasickým dostihem celého středoevropského regionu.

Náhradní odkaz pro přehrání přenosu najdete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE