reklama 11C

Delaveau úspěšný při páteční Grand Prix v La Baule

ikonka

Během pátečního dne 18. května se ve francouzském La Baule konala při mezinárodních skokových závodech CSI5* Grand Prix, a to na parkuru 160 centimetrů vysokém. Přemožitele nakonec nenašel k radosti domácích Francouz Patrice Delaveau…
18.05.2018 21:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Páteční Grand Prix se jela s jedním rozeskakováním, do něhož se po bezchybném základním kole dostalo celkem sedm dvojic. Pouze trojice účastníků však bezchybnou jízdu dokázala zopakovat i v rozeskakování.

Absolutně nejlepší jízdu předvedl francouzský zástupce Patrice Delaveau, který v tomto parkuru s výškou překážek 160 centimetrů sedlal koně Aquila HDC. Francouzská dvojice se dostala do cíle rozeskakování v čase 38,58 vteřiny a jako jediná absolvovala připravenou trasu v čase kratším než je 39 vteřin. Díky bezchybnému projevu na parkuru se tak Delaveau radoval zaslouženě z vítězství.

Další dvě příčky si tedy rozdělili zbylí dva bezchybní účastníci rozeskakování. Lepší čas přinesl nakonec druhé místo Kentu Farringtonovi. Reprezentant Spojených států amerických sedlal koně Gazelle a dokončil v čase 39,28 vteřiny. O necelou půl vteřinu pomaleji si s trasou poradil nakonec třetí umístěný, Gudrun Patteet z Belgie. Ten se představil v sedle koně Sea Coast Just The Music.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE