reklama 11A

Zlato v Olomouci vybojoval středočeský dětský tým

Mistrovství České republiky v parkurovém skákání dětí a juniorů je v plném proudu. O první sadě medailí se rozhodlo v sobotu 9. července, kdy si pro zlato v kategorii družstev dětí dojel celek středočeské oblasti A.
09.07.2016 16:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anna Lani Novak bude v Olomouci obhajovat zlato v kategorii dětí - jednotlivců. Středočeskému týmu už pomohla k zlatým medailím v kategorii dětských družstev dvěma nulami. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Národní skokový šampionát dětí a juniorů v Olomouci je v plném proudu. V sobotu 9. července se jelo druhé a zároveň rozhodující kolo mistrovské soutěže dětských družstev. S jedinou započítanou chybou si pro zlato dojel suverénní celek Střední Čechy A. 
 
Čtveřice jezdkyň ve složení Anna Lani Novak (Quidam HS), Tereza Svobodová (Calippa-T), Eliška Hasnedlová (Laurus 1) a Markéta Miková (Persona Grata) dokončila dvoukolové klání s pohými dvěma chybami v prvních jízdách. Jedno shození se tedy započítávalo, druhé se škrtlo.
 
Stříbro vybojoval tým Prahy, který nastupoval v nevýhodné tříčlenné sestavě. Nakonec si dovezli 9 trestných bodů. Medaile za třetí místo poputují na severní Moravu, tamní celek dojel s 12 body a o umístění se rozeskakoval s jezdci z družstva Střední Čechy B.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže.



Štítky: skokyOlomoucMČR
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE