reklama 11D

MČR Olomouc 2016 má za sebou druhé kolo

Během soboty 9. července se představili děti a junioři v rámci druhého kola individuální soutěže na mistrovství České republiky konané v Olomouci. V družstvech si děti již rozdaly tituly, junioři naopak čekají na rozuzlení do neděle…
09.07.2016 21:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Kateřina De Jagerová je i letos po dvou kolech bezchybná. Foto Kateřina Návojová

Po dvou kolech se celkem deset dvojickategorii děti může radovatbezchybného výsledku. Několik jezdců dokončilo obě kola bezchybněvíce koňmi a musí se tedy rozhodnout, kterého si vezmou do toho třetího. Čisté konto si nesou Anna Lani Novak, Tereza Svobodová, Markéta Miková, Valentýna Kuková, Anna Helebrantová, Adéla Bubeníková, Jana Táboříková a Natálie Nenko.

Naopak mezi mladšími juniory se pouze dvěma jezdkyním podařilo i po druhém dni udržet nulu na kontě. Nejblíže ke zlatu tak Sofie Najmanová se Stardanem a Sára FinsterleElektrou 3.

Podobná situace je mezi staršími juniory, kde se z dvou bezchybných jízd těší tři jezdkyně. Jedná se o Denisu VegrichtovouJettou, Kateřinu De Jagerovou s Candy Boy a také Petru Boháčovou se Sissi 3.

Na juniory zároveň čekalo během soboty také první kolo mistrovské soutěže družstev. Do druhého kola jdouprvní pozice Karlovarští, a to ve složení Kateřina Kučerová, František Stružinský, Daniel Pospěch a Tereza Michálková. Na kontě mají 0 trestných bodů. Za nimi jsou tři týmyjednou chybou, a to Západočeši B, Středočeši A a také Východočeši A.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE