reklama 11B

Čtvrté místo Hasnédlové při GP v Lamprechtshausenu

ikonka

Pondělní den 21. května byl v rakouském Lamprechtshausenu vyhrazen soutěžím Grand Prix pro jednotlivé věkové kategorie při CSIO. Nejlepší výkon se z české ekipy podařil Elišce Hasnédlové, která si v dětské kategorii dojela pro výborné čtvrté místo…
21.05.2018 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V dětské Grand Prix, která se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém, jsme měli početné zastoupení. Nejlepší výkon předvedla Eliška Hasnédlová, která s koněm Conkira dokončila základní trasu bezchybně a postoupila do rozeskakování. V něm se jí podařilo zopakovat jízdu bez trestných bodů a o pořadí tak rozhodoval pouze čas. Ten byl velice těsný a časové rozdíly naprosto minimální. Pouze vítězka odjela zbytku startujících a měla v cíli náskok více jak jedné vteřiny. Rozdíl mezi druhou a čtvrtou příčkou však byl pouze 0,06 vteřiny.

Do elitní desítky se tento den probojovala také Michaela Rodová. V juniorské Grand Prix překonala základní kolo bez zaváhání, bohužel inkasovala jeden trestný bod za překročený čas. Ten ji tak nedovolil startovat v rozeskakování. Jezdkyně však s koněm Cartano K získala pěkné sedmé místo, když pouze šest jezdců absolvovala základní kolo bez trestných bodů. Pro juniory byla připravena trasa s výškou překážek 140 centimetrů.

Dobrý výsledek v této soutěži podala také Sára Vingrálková. V sedle koně Kas-Sini DC si na konto připsala pouze 4 trestné body za jedno shození. Stejně tak s jedním shozením dokončila tento náročný parkur Sofie Najmanová a Billy Baron Z.

I mezi mladými jezdci se jeden český zástupce probojoval do elitní desítky. Pro konečné osmé místo si dojel Alexander Baraldi s koněm Elame. Na parkuru si připsal sice 4 trestné body, pouze pět dvojic však absolvovala tento parkur 145 centimetrů vysoký bezchybně.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE