reklama 11C

Páteční české výkony při CSIO v Lamprechtshausenu

ikonka

V Lamprechtshausenu se konají tradiční květnové závody CSIO, kterou jsou připraveny pro mladší věkové kategorie. Mezi obvyklé účastníky patří i jezdci z České republiky, nejinak je tomu i letos. V pátek 18. května získali Češi dvě třetí příčky…
18.05.2018 22:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během pátečního dne se dvě české jezdkyně radovaly z třetí pozice konečného pořadí. Nejprve si pro tento pěkný výsledek dojela Anna Helebrantová, a to v soutěží Children Small Tour. Na jezdce čekal parkur 115 centimetrů vysoký, který byl hodnocen na čas. Česká jezdkyně sedlala na parkuru koně Zaira Caletta.

Bezchybný výsledek podala v tomto parkuru i Mariana Michlíčková, a to s oběma svými koňmi Leeve Jung 2 a Idee van de Achterhoek. Dosažený čas však nestačil ani v jednom případně na elitní desítku.

Z třetí pozice se následně radovala v pátek také Sára Vingrálková, a to za výkon s Kas-Sini DC na parkuru 135 centimetrů vysokém. Tato soutěž byla připravena pro juniory v rámci Big Tour. Tentokrát se jednalo o dvoufázové skákání.

V elitní desítce jsme měli české jezdce ještě ve dvou soutěžích. O závěr závodního dne se postaral parkur 135 centimetrů vysoký, který byl určen pro jezdce do 25 let. Po bezchybném projevu na parkuru skončila na osmé pozici Alžběta Vojtková a Capua.

Nejvyšším parkurem pátečního dne byla skoková zkouška připravena pro mladé jezdce. S parkurem 140 centimetrů vysokým s poradil bez trestných bodů také český reprezentant Alexander Baraldi. S Elame mu stačil dosažený čas na sedmé místo ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE