reklama 11A

Čtvrteční vrchol při CSI Basel pro Ehninga

ikonka

V podvečer čtvrtečního dne 11. ledna se v Basileji při CSI5* představilo na parkuru 150 centimetrů vysokém opravdu kvalitní jezdecké obsazení. Při úvodním závodním dnu si nakonec pro vítězství v této soutěži přesvědčivě dojel Marcus Ehning…
11.01.2018 23:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O vítězi rozhodoval dosažený čas, a tak někteří jezdci skutečně spěchali. To byl případ i pozdějšího vítěze, německého zástupce Marcuse Ehninga. Ten s koněm Pret A Tout dosáhl na skvělý čas 62,08 vteřiny a zhruba od poloviny soutěže vedl. Nikomu ze soupeřů se tento výkon nepodařilo nejen překonat, problémy měli i k jeho přiblížení.

Na druhé místo nakonec dosáhla domácí dvojice Bryan Balsiger a Clouzot de Lassus, časová ztráta na první místo však byla značná. Tento reprezentant totiž se svým koněm dokončil v čase 64,16 vteřiny. Naopak pouhých jedenáct setin pomalejší čas předvedl nakonec třetí Michael Whitaker. Tento Brit sedlal v soutěži koně JB´s Hot Stuff.

Ještě rychlejší než vítěz byl ještě jiný německý zástupce, a to Felix Hassmann. Ten zajel za téměř neuvěřitelných 60,30 vteřiny. S koněm Balzaci však jednou chyboval a připravil se tak o jasné vítězství. Takhle na něj skončilo 21. místo, za dvacítkou bezchybných.

Dobrý výkon podal i Bronislav Chudyba, který si v této náročné soutěži připsal na konto pouze 4 trestné body. Slovenský reprezentant na tomto parkuru sedlal klisnu Zapria.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE