reklama 11D

Předvánoční CSI3* Frankfurt se slovenskou účastí

Ve dnech 17. – 20. prosince se ve Frankfurtu nad Mohanem uskuteční tradiční předvánoční mezinárodní mítink v parkurovém skákání, a ačkoliv koliduje s očekávaným CSI5* v Londýně, i frankfurtské CSI3* má na soupisce zajímavá jména.
15.12.2015 15:42  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Při halovém CSI3* ve Franfurtu se představí také slovenský jezdec Bronislav Chudyba. Foto: archiv Jezdci.cz

Během čtyř dnů se odehraje celkem čtrnáct soutěží, a to nejen v rámci tříhvězdové kategorie, ale také CSIYH pro mladé koně a amatérského CSI. 
 
Vrcholem bude Grand Prix určená pro maximálně 60 kvalifikovaných dvojic, která je na programu v neděli 20. prosince, a jejíž vítěz si odveze mimo jiné nový Mercedes. 
 
V soupiskách přihlášených jezdců zastoupení také Slovensko, startovat bude Bronislav Chudyba, kterému se výborně daří v podstatě v celé uplynulé sezoně.
 
Konkurenci bude mít obrovskou, silné zastoupení bude mít pořádající Německo v čele s Christianem Ahlmannem. Nechybí Janne-Friederike Meyer nebo Carsten-Otto Nagel. 
 
Za Itálii nastoupí Luca Moneta, dorazí miláček Švédska Rolf-Goran Bengtsson. V belgických barvách se představí Jos Lansink nebo Gregory Wathelet. O nové auto bude závodit také Denis Lynch (IRL) nebo Marc Houtzager (NED).
 
Kompletní informace včetně výsledků najdete TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE