reklama 11C

Čeští jezdci úspěšní ve Wiener Neustadtu

Ze závodů všestrannosti ve Wiener Neustadtu si po závěrečné neděli 1. května vezou čeští jezdci domů pěkné výsledky. Ve dvou nejtěžších zkouškách CCI2* a CIC2* se totiž podařilo prosadit Elišce Opravilové i Miloslavu Příhodovi 3x do elitní osmičky…
01.05.2016 23:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Miloslav Příhoda a Captain Hero předvedlisoutěži CCI2* naprosto suverénní jízdukrosu, kde dokončili takéčasovém limitu a nepřipsali si jako jednimála žádné trestné body navíc. Bohužel parkur není silnou stránkou tohoto koně, a tak i přesto, že Miloslav Příhoda předvedl dobrou jízdu, v neděli se jim na konto připočetlo 20 trestných bodů. Celkově jim tak součet 71,40 trestných bodů vynesl na osmé místo.   

Eliška Opravilová a Lasing bojovali úspěšněsoutěži CIC2*, kde si nakonec dojeli pro šestou pozici. V nedělním parkuru inkasovali 8 trestných bodů za dvě chyby a celkem tak měli na kontě 64,20 trestných bodů.  Jen o jednu příčku níže skončil Miloslav Příhodamladým koněm Eagle Eye. Ti na parkuru přidali jednu chybu a dokončili s 68,80 trestnými body. Mělo by to zároveň znamenat splnění první čísti kvalifikace pro mladé koně na MS do Lionu.  S jednou chybouparkuru se na konečné deváté místo dostala Barbora Pospíšilová a Biba Classy (81 trestných bodů).

Kompletní výsledky včetně českých národních startů naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE