reklama 11C

Čeští jezdci úspěšní na CSN ve Wiener Neustadt

Ve dnech 4. – 6. března nechyběli čeští zástupci ani na národních skokových závodech CSN v rakouském Wiener Neustadt, kde se závodilo na parkurech do 140 centimetrů. Vedle dalších úspěchů si Gabriela Staňová připsala tři výhry…
08.03.2016 07:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Kateřiny Návojové

Česká ekipa sbírala na závodech několik pěkných umístění, hned během pátku navíc Gabriela Staňová dosáhlakoněm Portos HS na vítězství. Přemožitele nenašla tato česká dvojice na parkuru 120 centimetrů vysokém, který byl hodnocen na čas.  V téže soutěži dokončil ještě sedmý Pavel Klár a Be My Guest.

O den později se o české vítězství zasloužila Tereza Kalužíková. Suverénně nejlepší čas předvedla s Avril. V cíli byly o více jak pět vteřin rychlejší než v případě druhé umístěné. Jednalo se o parkur 110 centimetrů vysoký. Ten den si vítězství zopakovala Gabriela Staňová a Porthos HS, opět na parkurupřekážkami 120 centimetrů vysokými.  Pavel Klár a Be My Guest získali čtvrtou pozici.

Nedělní den přinesl zároveň třetí vítězství Gabriely StaňovéPorthosem HS a tato dvojice tak zůstala po celé závody neporažena. Výborné výsledkytéto soutěži potvrdil druhou příčkou ještě Milan Klár a Colette. Mnoho svých koní také předvedl Josef Vitásek.

závěrečné Grand Prix (145 cm) čeští jezdci chyběli, v poměrně početném složení se však představili slovenští reprezentanti. Nejlépe dokončila na osmé pozici Monika Štangelová a Ex und Hopp.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE