reklama 11C

Papoušek devátý v říjnové GP Wiener Neustadt

Dvoutýdenní závody Říjnový jezdecký festival ve Wiener Neustadtu zakončil nedělní program dne 25. října. V hlavní soutěži Grand Prix jsme měli také české zastoupení, na devátou příčku se dostal Kamil Papoušek s Centisimem. A dařilo se i v dalším…
25.10.2015 20:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. Z trojice českých reprezentantů se nejvíce dařilo Kamilu PapouškoviCentisimem, kteří po jedné chybě obsadili devátou příčku. Stejně tak jednu chybu si připsal Ondřej Zvára a Quimero M, navíc však překročili stanovený čas a 5 trestných bodů znamenalo 19. místo ve výsledkové listině. Jiří Papoušekkoněm Capua soutěž vzdal.

Tomuto jezdci se však dařilozávěrečné soutěži celých závodů, poslední šanciparkurem 140 centimetrů vysokým. V soutěži hodnocené na čas předvedlCavallem druhý nejlepší výsledek. Do elitní desátky se ještě vešel Ondřej Zvára a Monte Cristo.

Ve Small Tour (125 cm) si pro třetí místo dojel Zdeněk Žíla a Calou. Dvakrát bezchybně dokončil tuto soutěž i Ondřej Zvára, a to s Bul Buli B na devátém místě a s Damonem obsadil 12. pozici. Další třetí místo během neděle získala v Elite Tour (115 cm) Aneta Urbanová. S Cavinií postoupila do rozeskakování, kde opět nechybovala a navíc dokončiladobrém čase.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE