reklama 11B

Po drezuře CIC Wr Neustadt nejlépe Opravilová

Česká ekipa se vydala na mezinárodní závody ve všestrannosti do rakouského Wiener Neustadtu, kde v pátek 29. dubna odstartovaly drezurní zkoušky. Nejnižší bodové zatížení si odnesla Eliška Opravilová, která je s Lasingem aktuálně třetí v CIC2*…
29.04.2016 18:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Eliška Opravilová startujeLasingemsoutěži CIC2* a do dalších dnů si nesou 45,8 trestných bodů, což ji aktuálně řadí na třetí místo. Avšak i ostatní čeští jezdci byli spokojeni, a jak zhodnotili, v úlohách se našly jen drobné chybky a celkově se dařilo.

téže úloze se představila ještě Barbora Pospíšilová, která je s Biba Classy čtrnáctá (53,8), a Miloslav Příhoda s Eagle Eye, který figuruje o dvě pozice níže (58,4). Tento jezdec zároveň koně i v soutěži CCI2*. V  sedla svého svěřence Captain Hero a drezurní zkoušku zajeli za pěkný výsledek 51,4 trestných bodů. To je aktuálně řadí na devátou příčku.

národních soutěžích se v úrovni L představily Marcela ŠedáCatangem R a Anna Makovskákoněm Cantou. Obě české reprezentantky dosáhly na 56,2 bodů a zatím jsou dvanácté. Poslední dvojicí na startu pak byla Eliška Opravilová a Son of Sun v soutěži „A“, kde dokončili drezuru za 56,5 trestných bodů.

Během soboty na jezdce čekají krosy. Ty jsou jako obvykle velmi precizně a korektně připraveny. Dle slov českých jezdců se ve dvou hvězdách nachází spíše větší skoky než techničtější pasáže. O tom, jak se jim bude dařit, se můžete sami podívat. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }