reklama 11C

Čeští jezdci míří na říjnové CIC Strzegom

Do oblíbené Strzegomi v Polsku na další mezinárodní závody ve všestrannosti zamíří opět české dvojice. Ve dnech 12. – 15. října by se při CCI2* a CCI1* mělo představit celkem šest českých dvojic, závodit se však bude i v náročné soutěži tří hvězd…
09.10.2017 21:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

České dvojice se představí v rámci jedné a dvou hvězd. V těžší zkoušce CCI2*, tedy dlouhé variantě, nastoupí tři české mladé jezdkyně. Jedná se o Šárku Douchovou s Arizonou, Elišku Orctovou s Bonusem 1 a Šárku Votavovou s Teddy Ready. Všem třem jezdkyním je 20 let, a tak ještě v příštím roce budou moci bojovat v kategorii mladých jezdců.

Tři čeští zástupci se postaví také na start soutěže CCI1*. Bude to Marie Smolíková s Carmen, dále pak Anežka Lexová společně s Flinem a také Jaroslav Abín. Ten bude sedlat koně Madock.

Mezinárodní závody s názvem Strzegom October Festival budou letos posledními mezinárodními závody v tomto areálu.  Dá se však očekávat výborná jezdecká účast, neboť nebudou chybět ani náročné soutěže CIC3* a CCI3*. Závodit se bude již od čtvrtečního dne.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny budou dostupné také TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE