reklama 11D

Miloslav Příhoda dokončil cross na ME Strzegom

Terénní zkoušku v sobotu 19. srpna na mistrovství Evropy Strzegom absolvoval Miloslav Příhoda. Českému jezdci se v sedle Captaina Hero dařilo, když připsal 28 trestných bodů. S výsledkem po drezuře a crossu 78,80 tr. bodů si polepšil na 31. příčku…
19.08.2017 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ilustrační foto: Kateřina Návojová

Jak jsme vás již v pátek informovali, česká dvojice inkasovala v zahajovací drezuře 50,80 trestných bodů, což stačilo na průběžné 48. místo.

V sobotu si však Miloslav Příhoda a Captain Hero značně přilepšili, když náročnou terénní zkouškou připsali 28 trestných bodů. S celkovým zatížením 78,80 bodů se tak česká dvojice posunula o více jak deset příček, a to na 31. pozici průběžné výsledkové listiny.

Sobotní cross pomohl na zlatou příčku po drezuře druhé německé dvojici Ingrid Klimke a Horseware Hale Bob s 30,30 tr. body. O jednu příčku si polepšil další německý reprezentant, a to Michael Jung, který počítá po dvou částech v sedle fischerRocana 32,80 tr. bodů, což stačí na průběžné stříbro.  Elitní trojici doplňuje Sara Algotsson Ostholt a Reality 39 (SWE). Vítězná dvojice páteční drezury Němka Bettina Hoy spolu s Seigneur Medicott terénní zkoušku nedokončila.

Do vedení týmové soutěže se probojovalo družstvo Velké Británie ve složení Nicola Wilson, Kristina Cook, Rosalind Canter a Oliver Townend. Stříbro prozatím drží Německo, v jehož barvách zde startuje Ingrid Klimke, Michael Jung, Julia Krajewsky a Bettina Hoy. A na třetí příčce stojí po dvou částech švédský tým, který reprezentuje Sara Algotsson Ostholt, Louise Svensson Jähde, Ludwig Svennerstål a Niklas Lindbäck.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE