reklama 11C

Českým jezdcům se dařilo v krosu při CIC Strzegom

Vydařený den má za sebou česká ekipa jezdců všestrannosti, kteří se v rámci sobotního dne 16. září představili v terénní jízdě při mezinárodních závodech ve Strzegomi. Z třetí pozice se těší Miroslav Trunda v CICYH1*, Orctová je v CIC2* sedmá…
16.09.2017 18:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Elišce Orctové se s Bonusem vydařila terénní jízda v rámci CIC2*, což je nejtěžší soutěž při těchto zářijových závodech. Dvojice dokončila bez zastavení a pouze s malou penalizací za překročený čas v podobě 1,2 trestných bodů. Jezdkyně navíc dokončila parkur bezchybně a s celkovým součtem 57 trestných bodů si dojela pro konečné sedmé místo. Z českých dvojic dokončila soutěž ještě Adéla Svobodová s Urleven Barnaul SL. Celkem si připsali 86,5 trestných bodů, což stačilo na sedmnácté místo.

V soutěži CIC1* mají jezdci za sebou drezuru a kros. Na desátém místě aktuálně figuruje Barbora Kamírová a Vanessa Mae, když v krosu inkasovaly pouze 2,8 trestných bodů. Po dvou částech tak mají celkem 57,1 trestných bodů. Jen o příčku pod ní je ve výsledcích Adéla Svobodová a Mr. Míša SL. Tato dvojice získala v krosu 10,8 trestných bodů a celkem jich mají 62,6.

V soutěži pro mladé koně CICYH1* si výborné třetí místo drží Miroslav Trunda a Shutterflyke. Dvojice dokončila kros bezchybně a ve stanovém čase, což jim pomohlo k této průběžné pozici. V sedle druhého koně Go´Brien je tento jezdec zatím sedmý.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE