reklama 11A

České výkony při nedělním CSI v Šamoríně

ikonka

Ve slovenském Šamoríně se během neděle 29. července uskutečnil poslední závodní den mezinárodního skokového mítinku CSI1*, CSI2* a CSI4*. Přestože v Grand Prix jsme neměli české zastoupení, českým jezdcům se dařilo v jiných soutěžích…
29.07.2018 19:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V rámci náročných soutěží při CSI4* se představil v neděli Ondřej Zvára na parkuru 145 centimetrů vysokém. V sedle Quimera M inkasoval 4 trestné body, které ho připravily o start v rozeskakování. Do něho se však kvalifikovalo pouze pět dvojic. Český jezdec navíc dokončil v dobrém času, díky čemuž mu výkon stačil na desáté místo výsledkové listiny.

Na parkuru 140/145 centimetrů vysokém se při CSI2* dobře prezentovala Sára Vingrálková. S klisnou Celana Z se díky bezchybnému základnímu kolu kvalifikovala do rozeskakování. V něm nakonec po dvou chybách obsadila 13. příčku.

Další dvě české umístění v elitní desítce bylo možné najít v soutěžích při CSI1*. V soutěži 125 centimetrů vysoké se dařilo Marianě Michlíčkové. S Cornet´s Boy absolvovala bez trestných bodů základní kolo i rozeskakování. Dosažený čas 46,45 vteřiny jí vynesl desáté místo konečného pořadí.

Pro pěkné šesté místo si pak na parkuru s výškou překážek 115 centimetrů dojela Lucie Vyskočilová s koněm Black Jack. Tato jezdkyně zajela základní kolo i rozeskakování bez trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE