reklama 11A

České voltižéry čekají závody CVI v Budapešti

Osmnáct jednotlivců, dvě skupiny a sedm koní vyrazí z České republiky na mezinárodní voltižní závody CVI, které se konají 29. dubna – 1. května v Budapešti. Celkem tam bude závodit na sto jednotlivců a devět skupin z různých koutů Evropy.
27.04.2016 09:44  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Na CVI v Budapešti budou startovat dvě české skupiny - JK Voltiž Albertovec a TJJ Lucky Drásov. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Početná ekipa českých voltižérů vyrazí na CVI do Budapešti. Do soutěže skupin nastoupí JK Voltiž Albertovec a TJJ Lucky Drásov. Do soutěží jednotlivců je přihlášeno osmnáct jezdců, v nejvyšší tříhvězdové kategorii budou startovat Jana Bartoňková, Weronika Schönwaldová a Marek Hablovič.
 
Nikol Mikysková pojede v CVI2*, ostatní soutěžící patří do dětských či juniorských kategorií. Kompletní přehled přihlášených najdete ZDE.
 
Program závodů začíná v pátek 29. dubna povinnými sestavami, druhý den je celý věnovaný sestavám volným. Závody se uzavřou v neděli, kdy většina kategorií bude závodit také ve volných sestavách, jednotlivce v seniorském CVI3* čekají technické sestavy.
 
Webové stránky CVI Budapest jsou TADY



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE