reklama 11D

České úspěchy při říjnové Strzegomi i v CNC

ikonka

V polské Strzegomi se v rámci říjnového festivalu konaly také národní soutěže ve všestrannosti. Ty vrcholily v neděli 14. října a čeští reprezentanti obsadili několik předních příček. V nejtěžší národní soutěži CNC* skončila druhá Veronika Příhodová…
15.10.2018 13:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V soutěž CNC1* se českým dvojicím vedlo velice dobře a v elitní dekorování osmičce měli čeští reprezentanti převahu. Druhé místo získala s celkovým výsledkem 36,80 trestných bodů Veronika Příhodová s Expresso EV. Jen o jeden trestný bod více měl nakonec druhý Petr Myška se Savoi Col de Joly. I čtvrtá pozice pak patřila české dvojici, a to Lucii Hlavaté a Kai. Jezdkyně obdržela stejný počet trestných bodů jako Petr Myška.

V elitní dekorované osmičce jsme dále měli na šesté pozici Anežku Lexovou s Buenou Vistou, která si v této zkoušce všestrannosti připsala 44,50 trestných bodů.

V soutěži stupně „L“ se nejvíce dařilo Gabriele Slavíkové, která s Grantem získala pěkné čtvrté místo. Na konto si připsala pouze 31,40 trestných bodů, což bylo zároveň zatížení pouze z drezurní zkoušky. V dekorované šestici jsme měli ještě na pátém místě Elišku Opravilovou s Kookem de Peňaflor (31,80 trestných bodů) a Patrika Sukdoláka s Figarem (34,30 trestných bodů).

V rámci stejné obtížnosti, avšak pro jezdce do 18 let, se nejlepší český výkon podařil Elišce Ciarkowské, která skončila s Qatro Suzu na čtvrté pozici (40,50 trestných bodů). Jen o jednu příčku níže se umístila Anna Havlová s Dexterem (45,80 trestných bodů).

České zastoupení mezi dekorovanými jsme měli i v rámci soutěže LL. Na celkové třetí místo dosáhla Nikola Bártová s Kubou, když si na konto připsala 33,20 trestných bodů.

 

O výsledcích mezinárodních soutěží jsme vás již informovali. Články naleznete pomocí odkazu níže. Na stránky pořadatele s kompletními výsledky se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE