reklama 11D

MČR v rodeu 2013 pokračuje v Hoslovicích

Jezdecký klub Hoslovice zve příznivce rodeového sportu na druhé letošní rodeo ze seriálu Mistrovství ČR v rodeu - pod hlavičkou WI-CZ Rodeo Corral o.s. Uskuteční se v sobotu 15. června 2013 v areálu ranče „u Starýho kance“ v jihočeských Hoslovicích.
02.06.2013 00:17  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Ten se může pochlubit zcela zrekonstruovaným povrchem venkovní jízdárny. Začátek disciplín je v  10.00 hodin, slavnostní nástup pak proběhne ve 13.00 hodin. Plánovaný konec celého rodea je v 18.00 hodin.
 
 
Jezdci se mohou těšit nejen na zbrusu nový povrch jízdárny, již tradičně na „prožluklá“ hoslovická telata a premiéru nové disciplíny. Veškeré informace pro jezdce najdou zájemci o účast na rodeu na www.ceskerodeo.cz.
 
Diváky čekají klasické rodeové disciplíny jako je team penning (oddělování dobytčat), calf roping ( lasování telete), rychlostní disciplíny barrel race a pole bending, ale především nově zařazená disciplína ranch sorting – třídění dobytčat. Soutěžit budou senioři (dospělí) i junoři.
 
Diváky čeká nejen nevšední podívaná na výkony kovbojů a kovbojek, bohaté občerstvení zábava pro děti - skákací hrad, vystoupení country taneční skupiny „Osm a půl opice“, ale například také slosování vstupenek o víkendové zapůjčení vozu Dacia Duster od firmy Auto Linhart Borek z Českých Budějovic, která je partnerem Rodeo Corralu pro Jihočeský kraj.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE