reklama 11A

Česká vytrvalecká ekipa úspěšná na CEI v Šamoríně

Reprezentanti České republiky ve vytrvalosti zamířili na velikonoční víkend do slovenského Šamorína, kde se konaly mezinárodní závody CEI. Připraveno bylo několik různých obtížností a délek tratí. Výborným výkonem se blýskl Janek Kroupa v úrovni 2*.
17.04.2017 09:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V sobotu 15. dubna se v Šamoríně odehrály závody ve vytrvalosti CEI. Na trať dlouhou 80 km v rámci jednohvězdové úrovně vyrazily čtyři české dvojice. Dařilo se Tereze Kopecké s Tuzemcem, která dojela v čase 4 hodiny 13 minut a 33 sekund třetí. Páté místo pak obsadila její stájová kolegyně Kateřina Hemzalová v sedle klisny Razzia du Barthas.
 
S tratí dlouhou 120 km si v CEI2* poradil výborně Janek Kroupa, který sedlal koně Gazal V6 Hektor. Na její zdolání potřeboval 6 hodin 40 minut a 49 sekund a dojel si pro druhou příčku. Vítězkou se stala Estonka Brenda Prants na Assmanovi.
 
Nejdelší 160 kilometrovou okusila z Čechů jen Eliška Kubíčková. Vedla si velmi dobře, ale bohužel před posledním úsekem veterináři vyloučili jejího koně Mauricia pro nepravidelné chody. Pro první místo si dojela domácí jezdkyně Miriam Malá na koni Arwim.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE