reklama 11D

Češi závodili i na CSN ve Wiener Neustadtu

Česká ekipa ve složení Martin Vašák, Michaela Klugarová a Jana Perníčková se vypravila ve dnech 30. září – 2. října na národní závody CSN-B do rakouského Wiener Neustadtu. Tam se českým dvojicím velmi dařilo, dosáhly i na první místa…
03.10.2016 19:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Hnedúvodní páteční soutěži na parkuru 110 centimetrů vysokém se do elitní desítky dostala Jana Perníčková, kterákoněm Sorell získala nakonec sedmou příčku. Hlavní úspěch však čekal na tuto dvojici hnednásledující soutěži pro mladé koně ve věku 5-6 let, kde na parkuru 115 centimetrů vysokém nenašli přemožitele a přivezli pro Českou republiku první vítězství na těchto závodech.

Na to navázal Martin Vašák na parkuru 120 centimetrů, kde si dojel pro první příčkukoněm Alcas. Na dekorování je na výborné třetí příčce ještě doplnila Michaela Klugarovákoněm Very Easy S. Martin Vašák byl přitom ještě rychlejšísedle druhého koně Charlie, s ním se však dopustil jednoho shození, které ho posunulo níže ve výsledkové listině.

Během soboty sedlala koně Alcas Michaela Klugarová. S ním se dokázala prosadit na druhou pozici, a to opět na parkuru 120 centimetrů vysokémJezdkyně se zároveňsedle valacha Very Easy S podívala i na start soutěže 130 centimetrů vysoké, kde po bezchybném výkonu získala pěkné osmé místo.

Úspěšné závody završila česká ekipaneděli. V soutěž 120 centimetrů vysoké patřili první dvě příčky českým reprezentantůmvítězství získal opět Martin Vašák a Charlie, druhou pozici získala Michaela Klugarová a Very Easy S.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }