reklama 11C

Sobotní dění na CSI v německém Kreuthu

ikonka

Česká ekipa se představila ve všech skokových zkouškách při CSI v německém Kreuthu také během sobotního dne 25. listopadu. V závěrečné soutěži toho dne se nejvíce dařilo Janu Štětinovi, který si nakonec dojel s koněm Ecelano Dd pro pěkné sedmé místo…
26.11.2017 10:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr závodního dne se postarala soutěž 135 centimetrů vysoká, která se jela zároveň jako kvalifikace do nedělního finále Medium Tour. V této soutěži se případné trestné body přepočítávaly na vteřiny. V čase 67,93 vteřiny se soutěž podařila dokončit Janu Štětinovi s koněm Ecelano Dd. České dvojici to stačilo na pěkné sedmé místo ve výsledkové listině.

Stejně vysoký parkur se jel i během dopoledne, kdy se jednalo o finále malé túry při CSI1*. I zde jsme měli v elitní desítce českou dvojici. Byla jí Kristýna Pajtlová a Kaizar-A, která dokončila po bezchybném základním kole i rozeskakování na páté pozici. Na dekorování je doprovodil ještě na sedmé příčce Filip Doležal a Cesandro.

V soutěži pro mladé koně ve věku pěti let při CSIYH se dařilo Tereze Veselé, která nestačila jen na vítěze a s koněm Handsome Dd si dojela pro konečné druhé místo. V rámci šestiletých koní, na něž čekal parkur s výškou překážek 130 centimetrů, se velice dobře předvedl Aleš Opatrný. S koněm Forewer si totiž dojel ve dvoufázovém skákání pro třetí pozici. V obou soutěžích se dařilo také Michaele Rodové, které ani jednou neunikla elitní desítka. Osmá skončila s šestiletým valachem Conthaquick a sedmé místo získala s pětiletou Dorothy DH Z.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE