reklama 11A

Úspěšný pátek české ekipy na CSI Kreuth

ikonka

Početná česká ekipa startovala v pátek 24. listopadu na mezinárodních závodech CSI v Kreuthu. V nejvyšší soutěži dne, která byla zároveň druhou kvalifikací do Grand Prix, se z Čechů na překážkách vysokých 145 cm nejvíce dařilo Filipovi Doležalovi…
24.11.2017 21:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Bezmála sto dvojic odstartovalo v páteční nejvyšší soutěži při CSI2* v Kreuthu. Na startu nechyběli ani čeští jezdci, z nichž se nejvíce dařilo Filipovi Doležovali. Český reprezentant sedlal v náročné zkoušce s výškou překážek 145 cm, která zároveň byla druhou kvalifikací do nedělní Grand Prix, koně Reason De Ganad, spolu se kterým protnul cílovou pásku s jedním trestným bodem. S jednou chybou dokončili stejnou soutěž v českých barvách Jan Štětina a Verdi S, Roman Ducháč a Quetime, Natálie Roučková a Clintgold a Alena Gasperl spolu s Coupe Daenemark.

Z třetího místa se radoval v soutěži určené pro osmileté koně Aleš Opatrný v sedle Forewer. Stejný parkur s výškou překážek 125 cm dokončila na šesté příčce Michaela Rodová a Conthaquick.

Stříbro pro Českou republiku přidala v soutěži pro pětileté koně na překážkách vysokých 115 cm Tereza Veselá spolu s Handsome Dd. V elitní desítce dokončila také Michaela Rodová, a to na osmém místě s Dorothy DH Z a na místě desátém spolu s Milanem 5.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE