reklama 11A

Češi pokračují v dalším týdnu CSI San Giovanni

Trojice českých reprezentantů pokračují v dalších závodech CSI v italském San Giovanni. Zuzana Zelinková, Tina Šalková a Ondřej Zvára se spolu se svými svěřenci představí ve dnech 10. – 16. dubna v soutěžích CSI4*, CSI2* a CSIYH1*…
11.04.2017 19:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Jako jediná z české ekipy bude startovat s mladými koňmi Zuzana Zelinková. Ta nastoupí do soutěží v rámci CSIYH1* s trojicí koní, konkrétně s Lintem, Calirou T a Harcem – N.

Kompletní tříčlenná sestava českých jezdců se představí v soutěžích CSI2* i CSI4*. V parkurech při CSI2* bude Tina Šalková sedlat Digera. Zuzana Zelinková bude pokračovat v programu spolu s Evitou R, se kterou si v předchozí tůře připsala hned několik skvělých umístění. Se dvěma svěřenci bude startovat Ondřej Zvára. Ten je přihlášen s Damonem a Monte Cristem.

Do nejtěžších parkurů mítinku při CSI4* má Tina Šalková nahlášeného Cascara. Zuzana Zelinková se představí v sedle své stájové jedničky Caleriho II a spolu s Kleiner Lordem. Mezi koňmi, které zde bude sedlat Ondřej Zvára nechybí hřebec Cento Lano, se kterým jezdec obsadil skvělé 12. místo v Grand Prix předchozího týdne. Další koně, které má český reprezentant nahlášené do CSI4* jsou Quimero M a Chaccolan.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE