reklama 11D

Češi opět nechybí při CSN v Magna Racinu

ikonka

Během února se koná několik národních závodů ve skocích i drezuře v rakouském areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu. Od pátku 16. února areál aktuálně patří skokovým závodům v rámci CSN, při nichž nechybí ani několik českých reprezentantů…
18.02.2018 09:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úvodní páteční den přinesl několik pěkných umístění pro Zdeňka Žílu. Ten dosáhl v soutěži pro mladé koně na první dělené místo, když se svěřencem Compliment dokončit soutěž 115 centimetrů vysokou bezchybně. V těžších soutěžích pak sedlal nejlépe koně Vanilla. Na stejně vysokém parkuru, avšak otevřeném i pro starší koně, si dojel pro osmé místo. Následně pak s tímto koněm dosáhl na třetí příčku v soutěži 125 centimetrů vysoké, která byla hodnocená na čas.  K tomu přidal desátou pozici s koněm Hercule, taktéž po bezchybné jízdě.

Nejvyšším pátečním parkurem byla soutěž 130 centimetrů vysoká, kde se z české ekipy představila s dvojicí koní Natálie Kreislová. Lepší výkon podala s koněm Balina 5, když dokončila bezchybně a obsadila pěkné třinácté místo.

Pro Zdeňka Žílu byla následně sobota ještě úspěšnější, neboť dosáhl nejen na první dělené místo s mladým koněm Compliment, avšak nenašel přemožitele ani s koněm Vanilla na parkuru 125 centimetrů vysokém. Na tomto parkuru, který byl hodnocen na čas, se umístil v elitní desítce ještě jedenkrát, a to na sedmé pozici s koněm Hercule.

V závěru závodního dne si na konto připsala opět bezchybný výkon Natálie Kreislová. Tentokrát překonala bez shození parkur 135 centimetrů vysoký s koněm The Lux Effect a dojela si pro jedenáctou příčku. S Balinou 5 jedenkrát chybovala a obdržela 4 trestné body.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE